top of page

Vi ønsker alle en god og trygg opplevelse.

Praktisk informasjon og regler

FØR BESØKET

Et varmt badstuerom vil gjøre at du svetter en del underveis. Vi anbefaler derfor at du møter opp ren sånn at opplevelsen blir god for alle som sitter i rommet.

HVA BØR DU TA MED? 

Du trenger badetøy, drikkevann og to håndklær (ett til å sitte på og ett til å tørke deg med). Vi anbefaler løse klær etter badstu for ekstra komfort.

BADSTUEMESTER

Badet har en badstuemester som sørger for oppvarming av badstua før du ankommer, veiledning og oppsyn.

BADE

Vi har badestige på flåten. Vi synes personlig at det er aller best å kombinere badstu med kaldtvannsbading. All bading skjer på egen risiko. Vi anbefaler ikke å bade alene eller kombinere alkohol med isbading.

SKIFTE

Det er et felles skifterom ved siden av badstuerommet. Vi anbefaler at du allerede har skiftet til badetøy før du kommer. Sakene dine oppbevares i skifterommet på eget ansvar.

INNE I BADSTUEN

Badstuerommet er godt oppvarmet ved ankomst. Dersom du ønsker å regulere varme og fuktighet kan du enten fylle på ferskvann som er plassert ut til deg, legge inn en vedkubbe for å øke varmen, eller kortvarig åpne døren for å minske den.


Bruk av badstuen er på eget ansvar. Hvis du føler deg uvel eller svimmel bør du forlate badstuerommet straks. 

MAT OG DRIKKE

Vi anbefaler å drikke mye vann under badstueoppholdet. Det er kun lov å medbringe alkohol når du leier badstuen privat, men fyll og badstue med bading hører ikke sammen. Berusede personer kan bortvises av badstuemesteren. Mat er ikke tillatt i badstuerommet.

et pusterom for alle

Vis hensyn og respekt for andre. Dette skal være et behagelig rom for alle gjester av Badet. 

bottom of page